Heb ik acculaders nodig?

Evi Sanders

Nee, dat doe je niet. Maar ik weet dat je het probleem hebt en je wilt een lader te kopen, want je wilt de best mogelijke resultaten te krijgen. Je hebt batterijen nodig, toch? Maar ik heb een vraag. Heb je opladers nodig, vraag ik. Zijn acculaders echt nodig?

En ik vertel ze dat ze dat waarschijnlijk niet doen. Omdat batterijen zijn goedkoop, en laders zijn duur. Waarom moeite met dure batterijen als je betere resultaten krijgen met goedkope batterijen?

Natuurlijk, dit is allemaal onzin, toch? Het is gewoon een manier voor bedrijven om veel geld te verdienen en hun winstmarges omhoog te houden. Ze hebben geen batterijen nodig. En laders kunnen goedkoop zijn.

Maar ik blijf tegen mezelf zeggen dat je ze nodig hebt om je telefoon beter te gebruiken, toch? Dus ik begin te zoeken. Ik begin te kijken op het internet. Er is niet te ontkennen dat goedkope batterijen belangrijk zijn, maar er is iets over dit hele concept dat ik niet krijg, of niet begrijpen. En dat is interessant, in vergelijking met Shure Microfoon Draadloos

Ik denk aan opladen als het krijgen van benzine. Wat is de beste online winkel voor acculaders? Het idee dat je je auto vullen met benzine en er in rijden waar je maar wilt is een heel oud concept, en een concept dat waarschijnlijk teruggaat naar de prehistorie. We halen ons gas uit onze tanks. We vullen de tank. Het idee is dat als we dat doen, we doen wat we moeten doen, namelijk rijden. Als we de tank niet vullen, is dat het verschil tussen 's nachts kunnen opladen, als de zon niet schijnt, wanneer de wind waait, en wanneer we naar huis rijden van de supermarkt. Wat ik heb gemerkt is dat mensen het basisconcept niet begrijpen. Dit onderscheidt dit product van producten zoals batterijlader. Ze denken dat als ze de tank vullen, ze in staat zullen zijn om te gaan waar ze willen gaan, zonder benzine te betalen. Het lijkt mij dat wat ze doen, ze doen omdat ze willen. Ze willen een goede tijd hebben en het gevoel hebben dat ze iets doen om bij te dragen aan het welzijn van de wereld. En toch de mensen die ik zie dat doen het alleen vanwege een gebrek aan begrip over hoe een batterij werkt. In mijn ervaring, het is vaak een kwestie van het individu. Ik ben geen expert in het veld. Ik ben gewoon een man met een auto en een beetje kennis over acculaders en wat ik denk over hen, dus laat me proberen om te helpen verduidelijken wat acculaders zijn, en hoe ze worden gebruikt. Acculaders zijn als een batterij. Het is een batterij en je sluit hem aan wanneer je het nodig hebt. Het is niet bedoeld voor een ander doel dan om je elektriciteit te geven. Als je het zou aansluiten om iets als een smartphone of tablet op te laden, is dat een vrij goed idee. Je wilt niet vast komen te zitten met een lader voor iets dat gemakkelijk zou kunnen gaan op de plank en verdwijnen. Je geen zaklamp of gps in je auto zetten en denken dat je een fatsoenlijke herlading krijgt. Je dit niet in de auto doen. Dus acculaders zijn een heel belangrijk accessoire. Acculaders zijn duur. Ze kunnen net zoveel kosten als een auto. Maar je hoeft geen 200 dollar te betalen voor een lader. De gemiddelde auto lading duurt ongeveer 4-5 uur.