Waar vind ik de beste acculaders?

Evi Sanders

Op het internet. De reden is simpel: Er is veel informatie op het internet en er zijn zo veel laders op het internet. In mijn blog probeer ik een aantal meningen te geven aan de lezers over de beste acculaders voor uw situatie.

Ik heb het maken van laders voor mijn telefoon voor ongeveer 1 jaar en ik heb gepost op de blog over alle laders die ik gebruik. Laten we nu naar de volgende belangrijke vraag gaan die iedereen wil weten. "Welke lader is geschikt voor mij?" Mijn antwoord: Ik gebruik de LG 24-uurs Charger voor iPhone 6 / 6 Plus / SE en ik gebruik het voor meer dan 1 jaar. Als gevolg daarvan is het vermoedelijk nuttiger dan Webcam Modellen. De eerste lader die ik gebruikte voor mijn iPhone was een HTC USB-lader (dezelfde die ik gebruik voor de HTC One M8), dat is een van de eerste laders die ik ooit heb gebruikt, en ik heb daar nooit spijt van gehad. Ik heb veel andere laders gebruikt, maar ze eindigden allemaal als kapotte laders, met een vervelend klikgeluid elke keer dat de batterij heet wordt. Dus, ik ben begonnen met behulp van de LG 24-hr Charger. Het is een beetje omvangrijk en omvangrijk, maar het is een goed uitziende lader en het werkt goed met mijn batterij.

De USB Type-C (3.0) naar USB-C kabels die je kopen zijn echt geweldig. Ik gebruik deze kabels om de HTC Vive op te laden op een regelmatige basis, en ze maken mijn leven een stuk makkelijker. Ik hou van het gemak van het opladen in een hand, en dat is een grote reden waarom ik hou van deze lader.

Het enige probleem dat ik heb met deze lader is dat het soms zo heet dat het maakt de LED-licht op de USB-C-kabel kijken een beetje vreemd. Het eerste wat ik deed toen ik het kreeg was aan te sluiten in mijn oplaadkabel en het gewoon weer ingeschakeld toen het klaar was. Een internelinkbeoordeling bekijken.

Kortom, ik hou echt van deze lader. Het is echt goed gemaakt, en het gemak is echt leuk. Het kost niet veel, en het is gemakkelijk te gebruiken. Ik denk niet dat het de moeite waard zijn prijskaartje, maar als je gewoon een van deze laders hebben, dan zeker check it out.

Prijs is goed, het is zeer duurzaam, en de accessoires zijn ook leuk. Het enige probleem dat ik had was dat de USB-C-connector die wordt geleverd met het niet compatibel was met mijn telefoon. Ik moet een andere kabel gebruiken.

Kortom, het is een goede lader. Het zal werken met elke telefoon die een USB-C-poort heeft. Ik zou aanraden aan mensen die geld willen besparen en niet willen omvangrijke accessoires te gebruiken, want als je een lader die niet over de meest recente versies van de nieuwste technologie en het is niet compatibel met uw telefoon te kopen, dan kun je uiteindelijk betalen veel voor uw telefoon.